Over SEV Plantenbakken

Wie zijn wij?

Wij zijn Sev Plantenbakken. Al jarenlang zijn we een bekend begrip in heel Nederland en België. Dit komt omdat ons team enkel bestaat uit hardwerkende mensen met veel passie voor hun vak. Eerlijke mensen, die staan voor producten van topkwaliteit door ambachtelijk werk. Daarom staat transparantie en daadkrachtigheid bij ons ook hoog in het vaandel. Want wij vinden: afspraak is afspraak.

En de afspraak die wij met elke klant maken, is dat wij altijd kwaliteit leveren. Bij Sev werken we tot in de kleinste details, omdat wij weten dat het juist de details zijn die een plantenbak écht mooi maakt. Wij begrijpen dat één plantenbak, de hele look van de tuin kan veranderen. Omdat we dit begrijpen, produceren we enkel producten van de hoogste kwaliteit. Onze plantenbakken zijn gemaakt door tuinliefhebbers, voor tuinliefhebbers.

Nederlandse bodem

Op onze website vind je enkel plantenbakken die wij helemaal zelf hebben gemaakt. Van grondstof, tot aan de laatste laag poedercoating. Zo geven we je een product wat 100% afkomstig is van Nederlandse bodem.

Wij staan voor service met een lach. We denken met je mee gedurende het hele proces. Mochten er uitdagingen zijn, dan gaan we die graag aan. Onze ervaring leert dat we altijd samen tot een juiste oplossing kunnen komen waar iedereen tevreden mee is.
Want voor ons geldt: een goede klant, is een tevreden klant.

Winkelwagen 0
Laatst bekeken 0